Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(x-3)(x+3)-(x+3)^2+3(2x+7)=
x²-9 -x²-6x-9 +6x+21 =
-9-9+21=
=3
succes !
(x-3)(x+3)-(x+3)^2+3(2x+7)
=x^2-3^2-(x^2+6x+3^2)+6x+21
=x^2-9-(x^2+6x+9)+6x+21
=x^2-9-x^2-6x-9+6x+21
=-9-9+21
=-18+21
=3
Formule:
(a-b)(a+b) = a^2-b^2
(a+b)^2 = a^2+2ab+b^2
c(a+b)=ac+bc
Succes!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.