Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3×{3-3÷3×3-3×[3- 3×3÷3-3×(3-3÷3×3)]}=
3×{3-1×3-3×[3- 9÷3-3×(3-1×3)]}=
3×{3-3-3×[3- 3-3×(3-3)]}=
3×{0-3×[0-3×0]} = 0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3 × { 3 - 3 : 3 × 3 - 3 × [ 3 - 3 × 3 : 3 - 3 × ( 3 - 3 : 3 × 3 ) ] } = 0
= 3 × { 3 - 1 × 3 - 3 × [ 3 - 9 : 3 - 3 × ( 3 - 1 × 3 ) ] } =
= 3 × { 3 - 3 - 3 × [ 3 - 3 - 3 × ( 3 - 3 ) ] } =
= 3 × [ 0 - 3 × ( 0 - 3 × 0 ) ] =
= 3 × [ 0 - 3 × ( 0 - 0 ) ] =
= 3 × ( 0 - 3 × 0 ) =
= 3 × ( 0 - 0 ) =
= 3 × 0 =
= 0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.