Răspuns :
(-3)^7 : (-3)^7 = 3^0 = 1
Formule:
a^n:a^m = a^(m-n)
(-) : (-) = (+)
a^0 = 1
Crăciun fericit!
Răspuns:
1
Explicație pas cu pas:
[tex]\displaystyle\bf\\(-3)^{7}:(-3)^{7}=(-3)^{7-7}=-3^{0}=1[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.