Răspuns :
[tex]3( \sqrt{3} - \sqrt{18} ) + 9 \sqrt{2} = \\ = 3 \sqrt{3} - 3 \sqrt{18} + 9 \sqrt{2} = \\ = 3 \sqrt{3} - 9 \sqrt{2} + 9 \sqrt{2} = \\ = 3 \sqrt{3} [/tex]
Răspuns:
3(radical 3-radical 18)+9 radical din 2=
=3(radical 3-3 radical din 2)+9 radical din 2=3 radical din 3-9 radical din 2+9radical din 2=3 radical din 3
Explicație pas cu pas:
radical din 18=3 radical din 2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.