Răspuns :
Era mai simplu daca utilizeazi semnele in loc sa scrii in cuvinte
3(V3-V8)+9V2 = 3(V3-2V3)+9V2 = 3*(-V3)+9V2 = -3V3+9V2 = -3(V3-3V2)
Răspuns:
3(√3-2√2)+9√2=3√3-6√2+9√2=3√+3√2
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.