Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a = 2 x {10 +3 x[150 -5 x (347- 340)]} + 216 - 3
a = 2 x [10 + 3 x (150 - 5 x 7 )] + 216 -3
a = 2 x [ 10 + 3 x (150 - 35 )] +216 - 3
a = 2 x ( 10 + 3 x 115 ) + 216 -3
a = 2 x (10 + 345 ) + 216 - 3
a = 2 x 355 + 216 - 3
a = 710 + 216 - 3
a = 926 - 3
a = 923
b = (307 + 533 ) ÷ 14 - 85 ÷17 + 945 ÷21
b = 840 ÷14 - 5 + 45
b = 60 -5 +45
b = 55 +45
b = 100
c= 32 x 5 x {[( 41 x 10 + 95:5 ) + 11× 12 ] -63 ×2 }÷400 - 93
c =160 × {[(410 +19) + 132 ] - 126 } ÷400 - 93
c= 160 × [( 429 + 132 ) - 126 ] ÷ 400 - 93
c = 160 × ( 561 - 126 ) ÷400 - 93
c =160 × 435:400 - 93
nu am cum sa impart
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.