Răspuns :
Sper ca te-am ajutat !Ai răspunsul mai jos !
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[tex][0,(4)+[0,(5)+\frac{1}{3}]*4]:4=[\frac{4}{9}+[\frac{5}{9}+\frac{1}{3}]*4]:4=[\frac{4}{9}+[\frac{5}{9}+\frac{3}{9} ]*4]:4=[\frac{4}{9}+\frac{8}{9}*4]:4=[ \frac{4}{9}+\frac{32}{9}]:4=\frac{36}{9}:4=4:4=1[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.