Răspuns :
1+2×3+(a-4)÷5-9=0
1+6+(a-4)÷5-9=0
Acum scoatem 1+6+(a-4)÷5
=>1+6+(a-4)÷5=9
=>1+6+(a-4)=5×9=45
=>6+(a-4)=45-1=44
=>a-4=44-6=38
=>a=38+4
=>a=42
Este metoda mersului invers .
sper ca te-am ajutat
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.