Răspuns :
Răspuns:
0
Explicație pas cu pas:
2^1996 *( 7*2-6-2*2² ) =2^1996 *(14-6-8) =2^1996*0=0
7·2¹⁹⁹⁷ - 6·2¹⁹⁹⁶ - 2·2¹⁹⁹⁸ =
= 2¹⁹⁹⁶·(7·2¹ - 6 - 2³)
= 2¹⁹⁹⁶·(14 - 6 - 8)
= 2¹⁹⁹⁶·0
= 0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.