Răspuns :
Răspuns:
x∈{-4+√3;√3}
Explicație pas cu pas:
(x+2)²=(2+√3)²
x+2=2+√3...x=√3
x+2=-2-√3...x=-4+√3
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x^2 + 4x + 4 = 4 + 4√3 + 3
(x + 2)^2 = (2 + √3)^2
x + 2 = 2 + √3 sau -2 - √3
x1 = √3
x2 = -4 - √3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.