Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a) 2√3×(√5-1)(√5+1)+(2√3-5)²+(3√3+2)²=
=2√3•(5-1)+12-20√3+25+27+12√3+4=
=2√•4+12-20√3+25+27+12√3+4=
=8√3+12-20√3+25+27+12√3+4=
=0+68=
=68.
Sper ca te-am ajutat!
Mult succes la școală!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.