👤


[tex]3 {x}^{2} +2 {y}^{2} + 6 + 2 \sqrt{6}xy - 6 \sqrt{2}x - 4 \sqrt{3} y[/tex]


Răspuns :

Stim ca:  a²+b²+c²+2ab+2ac+2bc=(a+b+c)²

3x²+2y²+6+2√6xy-6√2x-4√3y

a=√3x; b=√2y; c= -√6

3x²+2y²+6+2√6xy-6√2x-4√3y= (√3x+√2y-√6)²

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari