Răspuns :
Răspuns:
56+{[(45:3-240:8)×6+26]-105}×2=
=56+{[(15-30)×6+26]-105}×2=
=56+[(-15×6+26)-105]×2=
=56+[(-90+26)-105]×2=
=56+(-64-105)×2=
=56+(-169)×2=
=56+(-338)=
=-282
succes!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Limba română. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.