Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
E(x)=x(x²-7x+12)
x1,2=7±√49-48/2 x1=(7+1)/2=4 x2=(7-1)/2=3
E(x)=x(x-3)(x-4)
E(x) = x³ - 7x² + 12x
= x(x² - 7x + 12)
= x(x² - 3x - 4x + 12)
= x[x(x-3) - 4(x-3)]
= x(x-4)(x-3)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.