👤

completati :
(3a + ...)² = 9a² + 42a + ...
(... - 5b)² = 36a² - ... + 25b²
(4x - ... )² = ... - 24xy + ...
( ... + √2a)² = ... + 4√3ab + ...
REZOLVATI VA ROGGGGGG


Răspuns :

Răspuns:

(3a+7)²=9a²+42a+49 ;   (6a-5b)²=36a²-60ab+25b²;   (4x-3y)²=16x²-24xy+9y²;     (2a+√3b)²=4a²+4√3ab+3b  ²

Explicație pas cu pas:

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari