Răspuns :
10 000 – 4 + 2 * [(59 – 75 : 3 x 2) : 9 + 29] : 10=
= 10000 - 4 + 2 * [(59 - 25 * 2) : 9 + 29] : 10 =
= 9996 + 2 * [(59 - 50) : 9 + 29] : 10 =
= 9996 + 2 * (9 : 9 + 29) : 10 =
= 9996 + 2 * (1 + 29) : 10 =
= 9996 + 2 * 30 : 10 =
= 9996 + 2 * 3 =
= 9996 + 6 =
= 10002
10000-4+2•[(59-75:3×2):9+29]:10 =
= 10000-4+2•[(59-25×2):9+29]:10 =
= 10000-4+2•[(59-50):9+29]:10 =
= 10000-4+2•[9:9+29]:10 =
= 10000-4+2•[1+29]:10 =
= 10000-4+2•30:10 =
= 10000-4+60:10 =
= 10000-4+6 =
= 9996+6 =
= 10002
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.