Răspuns :
Răspuns:
Notam 2x=a ;a>0
4^×-3×2^×+2=0
a^2-3a+2=0
D=b^2-4ac
=9-8=1
a1=--5/2
a2=-7/2
Asa cred ca se rezolva
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
{0,1}
Explicație pas cu pas:
2^x=t t²-3t+2=0 (t-1)(t-2)=0
a)t1=1 2^x=2^0 x1=0
b)t1=2 2^x=2^1 x2=1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.