Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
13•17+13•25-42•11-2•41 = 13•(17+25) - 42•11 - 2•41 =
= 13•42 - 42•11 - 2•41 = 42•(13-11) - 2•41 =
= 42•2 - 2•41 = 2•(42-41) = 2•1 = 2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.