Răspuns :
Răspuns:
[tex]3x {}^{2} + 2 \sqrt{6} x + 2 \\ 3x {}^{2} = \sqrt{3x} \\ 2 = \sqrt{2 } \\ 2 \sqrt{6} x = 2 \times \sqrt{2} \times \sqrt{3x} \\ (\sqrt[]{3x} + \sqrt{2} ) {}^{2} [/tex]
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3 x² + 2√6 x + 2 = ( √3 x + √2)² = ( √3 x + √2 ) ( √ 3 x + √2) -> produs
-> observ ca relatia data este patratul sumei √3 x si √2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.