Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
∛3-5∛3+3×2∛3+3∛3=∛3(1-5+6+3)=5∛3
375=5³×3
24=2³×3
81=3³×3
∛3 - ∛375 + 3∛24 + ∛81 =
= ∛3 - ∛(5³·3) + 3∛(2³·3) + ∛(3³·3)
= ∛3 - 5∛3 + 3·2∛3 + 3∛3
= ∛3 - 5∛3 + 6∛3 + 3∛3
= (1 - 5 + 6 + 3)∛3
= 5∛3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.