👤

calculati (3x+2)(3x-2)+(x+2)(x-2)-2x(x+2)

Răspuns :

(3x)^2-2^2+x^2-2^2-2x^2-4x=9x^2-4+x^2-4-2x^2-4x=8x^2-8-4x=4(2x^2-x-4)

Răspuns:

9x²-4+x²-4-2x²-4x=8x²-4x-8

Explicație pas cu pas:

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari