Răspuns :
Răspuns:
{[(X+2):3]*4}:5=6+6
{[(X+2):3]*4}:5=12
[(X+2):3]*4=12*5
[(X+2):3]*4=60
(X+2):3=60:4
(X+2):3=15
X+2=15*3
X+2=45
X=45-2
X=43
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
[(X+2):3×4]:5=12 ;(X+2):3×4=60 ; (X+2):3=15 ; X+2=45 ;X=45-2 ; X=43
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.