Răspuns :
Răspuns:
(2x-1)²-3²=0
Explicație pas cu pas:
(2x-1-3) (2x-1+3)=0
(2x-4) (2x+2)=0
2x+2=0
x1=-1
2x-4=0
x2=2
Răspuns:
(2x-1+3)(2x-1-3)=0 ; ( 2x+2)(2x-4)=0 ; 2x+2=0 ;2x=-2 ; x=-1 ; 2x-4=0 2x=4 ;x=2;
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.