Răspuns :
[tex]m \: = 12 \sqrt{10} - 12[/tex]
[tex]n \: = 3 + 3 \sqrt{10} [/tex]
Mg=√(m*n)
m=12*(√10-1)
n=3+√90=3+3√10=3*√10+1
Mg=√(m*n)=√(12*(√10-1)*3*(√10+1)=√(36*(√10 la puterea a doua -1) = √[36*(10-1)]=√(36*9)=√324=18
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.