Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a - b = 39
a = 5b + 3
5b + 3 - b = 39
4b = 39 - 3 = 36
b = 36 : 4 = 9
a = 39 + b = 39 + 9 = 48
Răspuns:
a-b =39
a:b=5rest 3
a =b•5+3
b•5+3-b=39|-3
b•5-b=36
4b =36 |:4
b=9
a=b•5+3 a=9•5 +3 a=45+3 a =48
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.