Răspuns :
Răspuns:
X = 494
Explicație pas cu pas:
51 - ( 2660 : 76 + X ) : 23 = 28
( 35 + X ) : 23 = 51 - 28
( 35 + X ) : 23 = 23
35 + X = 23 x 23
35 + X = 529
X = 529 - 35
X = 494
51 - ( 2660 : 76 + X ) : 23 = 28
51 - ( 35 + X ) : 23 = 28
( 35 + X ) : 23 = 51 - 28
( 35 + X ) : 23 = 23
35 + X = 23 × 23
35 + X = 529
X = 529 - 35
X = 494
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.