Răspuns :
[tex](2 \sqrt{2})^{2 - 3} = (2 \sqrt{2} ) ^{ - 1} = \frac{1}{2 \sqrt{2} } = \frac{1}{ \sqrt{8} } = \frac{ \sqrt{8} }{8} [/tex]
(raționalizăm cu radical din 8)
☆Sper că te-am ajutat!☆
•abcumanca
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.