Răspuns :
Răspuns:
x-y=27
z=3
x*z-y*z=?
Scoatem factor comun pe z
Rezulta: z(x-y)= 3*27=81
Răspuns:
X-y=27
Z=3
Aplicăm distributivitatea înmulțirii față de scădere. =>
X*z-y*z=z*(x-y) =3*27=81
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.