Răspuns :
Răspuns:
-24
Explicație pas cu pas:
-52:(19-32)-2×[18+44:(-11)]
Calculăm diferența si inmultim numerele =>
-52:(-13)-2(18-4)
Împărțim numerele
4-2(18-4)
Calculăm diferența din paranteză
4-2(14)
Scoatem parantezele
4-2×14
4-28
Facem diferența care va da -24
4-28 = - 24
Sper că te-am ajutat
-52:(19-32)-2×[18+44:(-11)]=
=-52:(-13)-2×[18+(-4)]=
=-52:(-13)-2×14=
=4-28=
=-24
☆Sper că te-am ajutat!☆
•abcumanca
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.