👤

A=√(2√3-3)^2+〖√(√3-5)〗^2+〖√(2-√3)〗^2

va rog repede


Răspuns :

Răspuns:

A=√(2√3-3)^2+〖√(√3-5)〗^2+〖√(2-√3)〗^2

A=2√3-3+√3-5+2-√3

A=3√3-6

A=3(√3-2)

Explicație pas cu pas:

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari