Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[tex]5^{n+2} - 5^{n+1} + 5^n = 5^n*5^2- 5^n*5 + 5^n = 5^n (25-5+1) = 5^n*21[/tex]
Răspuns:
[tex]5^{n+2} -5^{n+1} +5^n=5^n*5^2-5^n*5+5^n=5^n(25-5+1)= 5^n*21 : 21[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.