Răspuns :
Răspuns:
4×[45-3×(4x+3)]=0
45-3×(4x+3)=0
3×(4x+3)=45
4x+3=15
4x=12
x=3
Răspuns:
3+4×(45-3×(4× X +3))=3
4(45-3(4x+3))=0
4(45-12x-9)=0
4(36-12x)=0
144-48x=0
-48x=-144
x=3
sper ca te-am ajutat
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.