Răspuns :
Răspuns:
x=1
Explicație pas cu pas:
[(x*2+3)*4: 5 +6]+7-8=9
[(x*2+3)*4: 5 +6]+7=17
(x*2+3)*4: 5 +6=10
(x*2+3)*4: 5=4
(x*2+3)*4=20
x*2+3=5
x*2=2
x=1
Răspuns:
x=1
Explicație pas cu pas:
(2x+3)*4: 5 +6]+7-8=9
[(2x+3)*4: 5 +6]+7=17
(2x+3)*4: 5 +6=10
(2x+3)*4: 5=4
(2x+3)*4=20
2x+3=5
2x=2
x=1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.