Răspuns :
[tex] \frac{x}{6 \sqrt{2} + 4 } = \frac{6 \sqrt{2} - 4 }{7} = > \\ x = \frac{(6 \sqrt{2} + 4) \times (6 \sqrt{2} - 4) }{7} = > \\ x = \frac{ {(6 \sqrt{2}) }^{2} - {4}^{2} }{7} = > \\ x = \frac{72 - 16}{7} = > \\ x = \frac{56}{7 } = > \\ x = 8[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.