Răspuns :
Răspuns:
5×(6+3) = (6×5)+(3×5)
(8+1)×7 = (3×1)+(6×10)
2+(8×2) = (3×4)+(8×1)
3+(6×4) = (3×8)+(3×1)
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
5×(6+3)=(6×5)+(3×5)
(8+1)×7=(3×1)+(6×10)
2+(8×2)=(3×4)+(8×1)
3+(6×4)=(3×8)+(3×1)
Sper ca te-am ajutat si spor la teme.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.