Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x + y + z + 24 = 48
x + y + z = 48 - 24
x + y + z = 24 [ × 2
______________
2 x + 2 y + 2 z = 48
________________
15 + 2 z + 2 y + 2 x = 15 + 48 = 63
Răspuns:
63
Explicație pas cu pas:
x + y + z + 24 = 48
x + y + z = 48 - 24
x + y + z = 24
15 + 2z + 2y + 2x
15 + 2(z + y + x)
15 + 2(x + y + z)
15 + 2 · 24
15 + 48 = 63
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.