Răspuns :
Explicație pas cu pas:
radical4 - radical 3 =2-radical3
radical2 - radical 4 =
radical2-2
Răspuns:
[tex]\sqrt{4}-\sqrt{3}=\boxed{2-\sqrt{3}}\\\sqrt{2}-\sqrt{4}=\sqrt{2}-2=\boxed{2-\sqrt{2}}[/tex]
[tex]\sqrt{4}=2[/tex]
⇒ [tex]\sqrt{4}-\sqrt{3}=2-\sqrt{3}[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.