Răspuns :
27 - ( n × 24 - 1 ) : 7 = 20
( n × 24 - 1 ) : 7 = 27 - 20
( n × 24 - 1 ) : 7 = 7
n × 24 - 1 = 7 × 7
n × 24 - 1 = 49
n × 24 = 49 + 1
n × 24 = 50
n = 50 : 24
n = 2, 08 ( 3 )
Răspuns:
(24n-1):7=27-20=7 ;24n-1=49 ;24n=49+1;24n=50; n=50:24; n=25/12
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.