Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3x + 2 × ( x + 3 ) = 41
3x + 2x + 6 = 41
5x + 6 = 41
5x = 41 - 6
5x = 35
x = 35 : 5
x = 7
3 × 7 + 2 × ( 7 + 3 ) = 41
21 + 20 = 41
41 = 41
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.