Răspuns :
Răspuns:a=-2
Explicație pas cu pas:
x=1
y=-2
a-2a+2+2a=0
-a+2+2a=0
a+2=0
a=-2
ax + (a-1)y + 2a = 0
(1,-2) este soluție, adică x = 1 si y = -2
a ×1 + (a-1) × (-2) + 2a = 0
a - 2a + 2 + 2a = 0
a + 2 = 0
a = -2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.