Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
( 2 x - 1 )² - 4 x ( x - 3 ) = 8 x + 1
= 4 x² - 2 · 2 x + 1 - 4 x² + 12 x =
= ( 4 x² - 4 x² ) + ( - 4 x + 12 x ) + 1 =
= 0 + 8 x + 1 =
= 8 x + 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.