Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex]3^{6} + 3^{29} : 3^{38} = 3^{6} + \frac{3^{29}}{3^{38}} = 3^{6} + 3^{29-38} = 3^{6} + 3^{-9} = 3^{6} + \frac{1}{3^{9}} = \frac{3^{6}^{ ( 3^{9}} +1}{3^{9}} = \frac{3^{6}*3^{9}+1}{3^{9}} = \frac{3^{6+9}+1}{3^{9}} = \frac{3^{15}+1}{3^{9}} = \frac{3^{15}+3^{0}}{3^{9}}[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.