Răspuns :
z............................................................
Răspuns:
25+3•{16+5•[729-6•(x-3•32)]}+2•1=2010. 25+3•{16+5•[729-6•(x-96)]}+2•1=2010. 25+3•[16+5•(729-6x+576)]+2•1=2010. 25+3•(16+3645-30x+2880)+2•1=2010. 25+3•(3661-30x+2880)+2•1=2010. 25+3(781-30x)+2•1=2010. 25+2343-90x+2•1 =2010. 2368-90x+2=2010. 2366-90x=2010. 2366-2010=90x. 356=90x. x=356:90. x=3,80
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.