Răspuns :
Răspuns:
[tex]((1 + 2 \times 3) \div x + 5) \div 6 = 9 \div 9 \\ ((1 + 6) \div x + 5) \div 6 = 1 \\ (7 \div x + 5) \div 6 = 1 \\( 7 \div 7 + 5) \div 6 = 1 \\ (1 + 5) \div 6 = 1 \\ 6 \div 6 = 1[/tex]
A=X în formula de mai sus ( am notat cu x în loc de a)
X=A=7
Răspuns:
a=7
Explicație pas cu pas:
[(1+6):a+5]:6=1
7:a+5=6*1
7:a=6-5
7:a=1
a=7*1
a=7
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.