Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a)5626+a=6000/-5626
a=374
b)(1873+b)-1256=2765/+1256
1873+b=4021/-1873
b=2148
c)9512-(3742+c)=2976/+9512
3742+c=12488/-3742
c=8746
d)(1594 + d)-1210+3300 = 9000
(1594+d)+2090=9000/-2090
1594 + d = 6910/-1594
d=5316
Răspuns:
a) (8173-2547)+a=6000
- 8173-2547=5 626
- 6000-5626=374
(8173-2547)+374=6000
b) (1 873+b)-1 256=2 765
- 2 765+1 256=4021
- 4021-1873=2 148
(1 873+2 148)-1 256=2 765
c) 9 512-(3 742+c)=2 976
- 2 976+3 742=6 718
- 9 512-6 718=2 794
9 512-(3 742+2 794)=2 976
d) (1 594+d)-1 210+3 300=9000
- 9000-3 300=5 700
- 5 700+1 210=6 910
- 6 910-1 594=5 316
(1 594+5 316)-1 742+3 300=9000
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.