Răspuns :
Răspuns:
=4x+18 = 2·(2x+9)
Explicație pas cu pas:
(x-1)²+(x+3)²- 2·(x+2)·(x-2) = ?
(x-1)²+(x+3)²- 2·(x+2)·(x-2) = (x²-2x+1 )+ (x²+6x+9) - 2·(x²-4) =
2x²+4x+10 - 2x²+8 = 4x+18 = 2·(2x+9)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.