Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2 x³ - 4 x² + 2 x = 2 x ( x - 1 ) ( x - 1 )
= 2 x³ - 2 x² - 2 x² + 2 x =
-> il dau factor comun pe 2 x
= 2 x ( x² - x - x + 1 ) =
= 2 x [ x( x - 1 ) - ( x - 1 )] =
= 2 x ( x - 1 ) ( x - 1 )
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.