Răspuns :
Răspuns:
a-b=63
a:b=4 rest 3=>a=4b+3
4b+3-b=63
3b=63-3
b=60:3
b=20
a=4·20+3
a=83
Răspuns:
a = 83
b = 20
Explicație pas cu pas:
a - b = 63
a : b = 4 rest 3, rezulta ca a = 4b + 3
a - b = 63
4 b + 3 - b = 63
3 b + 3 = 63
3b= 63-3
3 b = 60
b = 20
a = 4 b + 3
a = 4 x 20 + 3
a = 83
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.