👤

-2x+1=-3(x+1) cum se poate rezolva?​

Răspuns :

-2x + 1 = - 3(x + 1)

-2x + 1 = -3x - 3

3x - 2x = - 1 - 3

x = - 4

Răspuns:

Am atasat rezolvarea.Spor in continuare

Vezi imaginea ALINAALINUTZA85
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari