Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2^30 - 5^15
(2^2)^15 = 4^15
4^15 < 5^15
3^24- 7^12
3^24 = ( 3^2)^12 = 9^12
9^12 > 7^12
2^30- 7^10
2^30 = ( 2^3) ^10 = 8^10
8^10 > 7^10
2^51 - 9^17
2^51 = ( 2^3)^17 = 8^17
8^17 < 9^17
23^13 - 5^26
5^26 = ( 5^2)^13 = 25^13
23^13 < 25^13
7^34 - 47^17
7^34 = ( 7^2)^ 17 = 49^17
49^17 > 47^17
2^44 - 17^11
2^44 = (2^4)^11 = 16^11
16^11 < 17^11
25^14- 3^42
3^42 = ( 3^3) ^14 = 27^14
25^14 < 27^14
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.